• ‘Als ouder wil je graag het beste voor je kind. Soms zit je in een situatie, waarin het lastig is om dit voor elkaar te krijgen. Wij zijn er om samen met jou te zorgen dat je kind thuis een veilige basis heeft en de kans krijgt om talenten te ontwikkelen.’

    Shanijda Willems, senior gezinsmanager Jeugd Veilig Verder

Stageplaats gezinsmanager Jeugd Veilig Verder

Beschrijving gezinsmanagers
Onze gezinsmanagers hebben als belangrijkste doel ‘ieder kind veilig verder’. Dat bereiken ze door met het hele gezin aan de slag te gaan en op basis van de krachten van het gezin, gezamenlijk tot een haalbaar en veilig gezinsplan te komen. Daarin wordt de samenwerking gezocht met hulpverlenende instanties, politie en justitie, maar ook met scholen en woningbouwverenigingen.

Onze gezinsmanagers werken zowel vanuit een justitieel kader, als een vrijwillig zorgkader. Ze zijn SKJ-geregistreerd en hebben een relevante opleiding en achtergrond.

Bij Jeugd Veilig Verder werken we vanuit een basisteam met een teammanager, gezinsmanagers, een gedragsdeskundige en een expert op het gebied van talentontwikkeling. Van onze gezinsmanagers verwachten we dat ze positie kunnen innemen, regie kunnen voeren en met weerstand om kunnen gaan. Ze moeten in staat zijn sturing te geven en methodisch te kunnen denken.

Stageplaats

Op dit moment hebben we geen stageplaatsen bij Jeugd Veilig Verder.

Denk jij dat de rol van gezinsmanager wel bij jou past? Solliciteer dan voor 1 mei 2019 op geheel eigen wijze voor onze stageplaats!

Meer info

Volg ons ook op Social Media


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Stuur voor 1 mei je sollicitatie naar Sandra Harks:  s.harks@jeugdveiligverder.nl