• ‘Als ouder wil je graag het beste voor je kind. Soms zit je in een situatie, waarin het lastig is om dit voor elkaar te krijgen. Wij zijn er om samen met jou te zorgen dat je kind thuis een veilige basis heeft en de kans krijgt om talenten te ontwikkelen.’

    Shanijda Willems, senior gezinsmanager Jeugd Veilig Verder

Belangrijke organisaties

Veilig Thuis
Veilig Thuis is er voor iedereen, jong en oud, die te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling. Bel gratis (24/7) 0800 – 2000

Wijkteam bij jou in de buurt
Je kunt voor hulp altijd terecht bij het wijkteam bij jou in de buurt. Het wijkteam weet precies welke informatie je nodig hebt, of met wie je verder kunt praten.

De Raad voor de Kinderbescherming
De Raad voor de Kinderbescherming onderzoekt (gezins)situaties en adviseert over wat de beste oplossing is voor het kind.

Stichting Pleegzorg Nederland
Pleegzorg Nederland zet zich in voor kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. Zij bieden informatie op het gebied van pleegzorg en zetten zich in voor de werving van pleegouders.

Centrum Seksueel Geweld
Het Centrum Seksueel Geweld biedt dag en nacht hulp aan iedereen die kortgeleden een aanranding of verkrachting heeft meegemaakt.

Hulplijn Seksueel Misbruik
Deze website is bedoeld voor slachtoffers of getuigen van seksueel misbruik of geweld. Slachtoffers kunnen met hun verhaal en vragen terecht bij de Hulplijn Seksueel Misbruik. Ook anoniem. Bel 0900-9999-001 (ma-vr 9:00 – 17:00)