• ‘Bedankt voor je inzet, we gaan de goede kant op’.

    Moeder
    Jeugd Veilig Verder

Team Jeugd Veilig Verder

Bij Jeugd Veilig Verder geloven we in parallelle samenwerking. Iedereen heeft op zijn manier en op basis van zijn eigen expertise belangrijke inbreng. We vinden het daarom belangrijk dat onze collega’s zich veilig genoeg voelen om zichzelf te zijn en durven vertrouwen op hun expertise. Ons gezamenlijke doel is: ieder kind veilig verder. Om dat zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken is er een onderverdeling van taken. Zo kan iedereen zich bezighouden met dat waar hij goed in is.

Wil je weten of je een rol kunt vervullen in onze organisatie? Bekijk dan de vacature pagina.

De rollen binnen Jeugd Veilig Verder

Accountmanagement

John Hersbach is strategisch adviseur, ambassadeur en accountmanager van Jeugd Veilig Verder. Hij is ook een van de grondleggers van de organisatie en kent de wereld van jeugdbescherming op zijn duimpje. Hij onderhoudt alle contacten met (potentiële) opdrachtgevers.

Teammanagers

Roderick de Vries is teammanager in Centraal Gelderland en Nijmegen. Maria Spijkers is teammanager Zuidoost Brabant. Zij zijn een belangrijk aanspreekpunt voor de gezinsmanagers en zorgen ervoor dat de gezinsmanagers in alles voorzien zijn om hun werk goed uit te kunnen voeren. De teammanagers zijn bereikbaar via ons algemeen nummer.

Gezinsmanagers

De gezinsmanagers zijn de basis van Jeugd Veilig Verder. Zij zijn de professionals die dagelijks in de weer zijn om ieder kind veilig te stellen. Op dit moment hebben we 2 teams in Zuidoost Brabant 1 team in Centraal Gelderland en 1 team in Rijk van Nijmegen. In elk team is tenminste 1 senior beschikbaar.

Gedragsdeskundige

Elk team heeft een gedragsdeskundige tot beschikking. Vanuit hun professie voorzien ze de gezinsmanagers van advies. Belangrijke beslissingen neemt een gezinsmanager altijd in overleg met het team en de gedragsdeskundige.