• ‘Bedankt voor je inzet, we gaan de goede kant op’.

    Moeder
    Jeugd Veilig Verder

Team Jeugd Veilig Verder

Bij Jeugd Veilig Verder geloven we in parallelle samenwerking. Iedereen heeft op zijn manier en op basis van zijn eigen expertise belangrijke inbreng. We vinden het daarom belangrijk dat onze collega’s zich veilig genoeg voelen om zichzelf te zijn en durven vertrouwen op hun expertise. Ons gezamenlijke doel is: ieder kind veilig verder. Om dat zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken is er een onderverdeling van taken. Zo kan iedereen zich bezighouden met dat waar hij goed in is.

Wil je weten of je een rol kunt vervullen in onze organisatie? Bekijk dan de vacature pagina.

Meer info

Volg ons ook op Social Media


De rollen binnen Jeugd Veilig Verder

Directie

Irma Stroet is mede-directeur van Jeugd Veilig Verder en daarmee eindverantwoordelijk voor de organisatie, de tevredenheid van klanten en gemeenten. Kortom eindverantwoordelijk voor onze resultaten. Irma stond aan de wieg van de organisatie  (vanaf januari 2016). Ze is bereikbaar via: info@jeugdveiligverder.nl

Directie

Karin Kelder

Karin Kelder is sinds februari 2018 mede-directeur van Jeugd Veilig Verder. Karin houdt zich met name bezig met talentontwikkeling en de integratie daarvan in onze methodiek. Daarnaast is zij o.a. verantwoordelijk voor zaken als huisvesting, certificering en HR. Ze is bereikbaar via: info@jeugdveiligverder.nl

Accountmanagement

John Hersbach is strategisch adviseur, ambassadeur en accountmanager van Jeugd Veilig Verder. Hij is ook een van de grondleggers van de organisatie en kent de wereld van jeugdbescherming op zijn duimpje. Hij onderhoudt alle contacten met (potentiële) opdrachtgevers. John is bereikbaar op: 06-53215196 of via j.hersbach@jeugdveiligverder.nl

Teammanagers

Elke team heeft een eigen teammanager. Hij of zij is een belangrijk aanspreekpunt voor de gezinsmanagers. Ze zorgen ervoor dat de gezinsmanagers in alles voorzien zijn om hun werk goed uit te kunnen voeren. Jan-Dick den Das is teammanager in Centraal Gelderland (06-10248689). Maria Spijkers is teammanager Zuidoost Brabant (06 – 83243295).

Gezinsmanagers

De gezinsmanagers zijn de basis van Jeugd Veilig Verder. Zij zijn de professionals die dagelijks in de weer zijn om ieder kind veilig te stellen. Op dit moment telt ons team in Zuidoost Brabant 10 gezinsmanagers en ons team in Centraal Gelderland werken er 6. In elk team is tenminste 1 senior beschikbaar.

Gedragsdeskundige

Elk team heeft een gedragsdeskundige tot beschikking. In Zuidoost Brabant is dat Hetty Castelijns, in Centraal Gelderland Marian Bond. Vanuit hun professie voorzien ze de gezinsmanagers van advies. Belangrijke beslissingen neemt een gezinsmanager altijd in overleg met het team en de gedragsdeskundige.

Coördinatie

Sandra Harks coördineert interne en externe audits en opvolging van verbeterpunten van die audits. Ze neemt ook de rol in van HR adviseur en vervangt of ondersteunt waar nodig de teammanagers.

Ondersteuning

Reanne Klaver is managementassistente bij Jeugd Veilig verder. Zij regelt en verzorgt zo’n beetje alles om ons heen en vergeet niets.

Communicatie

Al onze online en offline marketing en communicatie wordt gedaan door collega Bregje van Wetten van coöperatielid Lumens.

Overig

Bij een startende onderneming zijn veel mensen betrokken. Dagelijks maken we gebruik van de expertise van verschillende collega’s van de moederorganisaties (Lumens en JBRA). Zonder hen zouden we niet zijn waar we nu zijn – al een heel eind op weg!