• Jeugd Veilig Verder talentontwikkeling

Gezin aanmelden bij Jeugd Veilig Verder

Gezinnen kunnen zichzelf niet aanmelden bij Jeugd Veilig Verder. Aanmeldingen vinden plaats door sociale wijkteams of na uitspraak van een rechter.

Ons aanbod omvat, integraal, alle justitiële maatregelen van jeugdbescherming en jeugdreclassering, de preventieve jeugdbescherming zonder justitiële maatregel én de uitvoering van consultatie. De beoogde en behaalde resultaten zijn gebaseerd op het uitvoeren van dit totaalpakket. Hierbij speelt talentontwikkeling een belangrijke rol volgens de methodiek Inspireren Leren Werken (ILW).

Gezin aanmelden door wijkteam

Ben je een wijkteam-medewerker en wil je een gezin aanmelden bij Jeugd Veilig Verder? Dan is het slim om éérst met ons om te kijken of een gezin bij ons op het juiste adres is. Bel 088 51 112 22. Samen kunnen we bepalen of het slim is een gezin bij ons aan te melden. Als blijkt dat een gezin bij ons aan het juiste adres is, kun je een aanmeldformulier aanvragen.

Ik ben geen wijkteam-medewerker
Als professionals zich zorgen maken over een kind, kunnen ze altijd contact opnemen met een wijkteam, of bellen met Veilig Thuis 0800-2000. Professionals kunnen op werkdagen ook rechtstreeks contact opnemen met een Veilig Thuis in hun regio. Op www.vooreenveiligthuis.nl vind je  per regio de contactgegevens.

Meer info